1.000.000+
poslanih paketov
365
dni vračila
100%
preverjena kvaliteta
24h-48h
hitra dostava

Cenik dostave

Trudimo se, da izdelke iz naše spletne trgovine prejmete kar se da hitro. Zato izbiramo najboljšo pot, zato lahko dostavo pričakujete že naslednji dan. Če vas v času dostave ni na navedenem naslovu, vas bodo poklicali in se z vami dogovorili za nov termin dostave.

Cena dostave paketa znaša 3,95 €. 

Ste naročili več izdelkov? Ceno dostave vam bomo obračunali enkrat. Če bo dostava katerega od naročenih izdelkov daljša, bomo obračunali ceno dostave le pri prvi pošiljki.

Dodatno: Brezplačna dostava

Nekatere izdelke vam bomo poslali z brezplačno dostavo. V katalogu trgovine je to označeno z značko Brezplačna dostava.  Če boste poleg izdelka z brezplačno dostavo naročili tudi druge izdelke, bo dostava ostala brezplačna.

Dostava kamorkoli - dopoldne

Naš partner običajno dostavlja pakete v dopoldanskih urah na naslov, ki ste ga vnesli ob oddaji naročila. Če vas dobijo, vas običajno pokličejo na kontaktno številko in se z vami dogovorijo za nov termin (lahko tudi lokacijo) dostave.

Status pošiljke

Kje se nahaja vaš paket, lahko preverite na povezavi GLS Sledenje paketov. Na spletni strani vpišite številko vašega paketa in kje je vaš paket. Za vse natančne infomacije ali težave se lahko obrnete tudi na centralno številko podjetja GLS: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90.