Maaarket.si - Najbolj popularni izdelki na enem mestu
Maaarket.si - Najbolj popularni izdelki na enem mestu
Modni dodatki

Februar – mesec zaljubljencev

Saj veste, 14 februar. To je tisti dan, ki ga imenujemo valentinovo. Za zaljubljene je to prav poseben praznik, ki v njihova srca vnese še več topline in ljubezni. Hkrati pa je nova priložnost in izziv kako se kar najbolje odrezati pri izbiri darila za svojega najdražjega ali najdražjo. Da bi vam pri tem pomagali, smo pripravili nabor top izdelkov s katerimi boste očarali boljšo polovico.

Nekaj posebnega…

Svoji dragi podarite darilni paket RoseStory in ji s skrivnostnim sporočilom razkrijte svojo ljubezen, ki jo čutite do nje. Verjemite, da jo boste povsem raznežili in očarali.

Več kot le darilo

Morda pa bi ji podarili nekaj, s čimer boste njej ali njemu polepšali dan in ogreli srce? Drevo življenja FamilyTree je čudovit svetleč okras s simbolno vrednostjo. Je več kot le darilo, ki bo obdarjenca spominjala na vašo naklonjenost

Naj bodo vajini spomini večni

Nič ni lepšega kot skupna doživetja, ki ustvarjajo skupne spomine. Ti ostanejo za vedno. Z mini prenosnim tiskalnikom HandyPrint jih boste sedaj lahko ovekovečila na papirju.

Za vse, ki se radi razvajate

Vsi se radi razvajamo in prav je tako. Ženska, ki se v svoji koži dobro počuti je še posebej privlačna. Podarite ji sonično napravo za temeljito čiščenje kože FaceCleanse. Sporočilo, ki ga boste z darilom predali vaši dami je, da vam je mar zanjo in za njeno dobro počutje.

Razvajanja pa obožuje tudi močnejši spol, zato svojega dragega razveselite z električnim prirezovalnikom brade PreciseCut. Vaša edinstvena izbira darila ga bo navdušila.

Z uro res ne morete zgrešiti

Očarajte jo s čudovito ročno uro CharmDame. Poleg prejmete še 4 elegantne zapestnice - popoln modni dodatek za vsako priložnost. Navdušenja zagotovo ne bo mogla skriti.

Drage dame, svojega izbranca presenetite s pravo moško uro WinnerStyle. Počutil se bo kot pravi zmagovalec, saj je osvojil vaše srce. Med nošenjem bo vedno mislil na vas.

Kako pa kaj novoletne zaobljube?

Morda pa se lahko na pot doseganja novoletnih zaobljub podata kar skupaj. Pri tem vama bo v veliko pomoč pametna športna ura UniqueStyle, s katero bosta spremljala športne rezultate in skupaj razvijala boljše življenjske navade. Saj veste, v dvoje je vse lepše!

Izpostavljeni izdelki