Maaarket.si - Najbolj popularni izdelki na enem mestu
Maaarket.si - Najbolj popularni izdelki na enem mestu
Oblačila in obutev

Izdelki, ki vam bodo polepšali poletje

Končno je tu poletje. Vsi se veselimo radosti, ki nam jih prinaša. Da bi bili poletni dnevi čimbolj prijetni in sproščeni smo za vas pripravili nasvete za dobro počutje in pametne poletne nakupe.

Zavarujte svoje oči

Kakovostna sončna očala so nujen pripomoček na plaži ali v hribih. Polarizirana sončna očala ščitijo vaše oči pred bleščanjem in nevarnimi UV sončnimi žarki. Dolgotrajna vožnja bo z očali lažja in prijetnejša. 

Popolna pričeska tudi na plaži

Za čudovit videz las je vedno pravi čas. Popestrite svojo pričesko z naglavnim trakom FloweryHair v cvetličnem vzorcu. Ste morda za nekaj bolj prefinjenega? S sponko SweetPearl z bisernimi perlami boste na nori večerni zabavi naravnost zablestele.

Moški, omrežite s svojim videzom

Negovani moški so pravi magnet za nežnejši spol. Gospodje si boste s profesionalnim prirezovalnikom PreciseCut popolno uredili brado in pričesko. Na plaži se boste počutili še bolj odločno, moško in samozavestno. Pričesko si uredite kar doma in že boste pripravljeni na vroče poletne romance.

Kopalke, ki spreminjajo barvo?

Zakaj pa ne! Moške kopalne hlače 2color se ob stiku z vodo ali toploto obarvajo. Malce zabave na plaži ali v bazenu je vedno dobrodošlo.
Kaj pa nežnejši spol? Seveda, BikiniFun! Še več zabave tudi za dame, s push-up kopalkami. Pritegnile boste pozornost in očarale s popolnim dekoltejem.