1.000.000+
poslanih paketov
365
dni vračila
100%
preverjena kvaliteta
24h-48h
hitra dostava
Držalo za metlo BroomHolder, 4 kosi

Držalo za metlo BroomHolder, 4 kosi9.99 €

Ta izdelek si ogledujeta 2 osebi

Držalo za metlo BroomHolder, 4 kosi

 • Zadnji kosi, samo še 18 na voljo

 • 92% kupcev je izdelek označilo kot odličen

Organizirajte si shrambo s čistili in metlami. Z držalom za metle BroomHolder bodo vaše metle vedno pospravljene in urejene. Enostavna namestitev brez vrtanja. Preberi več

Se vaše metle nabirajo v kotu shrambe? Vam padajo po tleh in so razmetane? Z držalom BroomHolder bodo vaše metle vedno pospravljene. Trdno bodo pripete na steno, ločene in vedno na istem mestu.

Z BroomHolder si lahko organizirate metle, kuhinjske pripomočke, orodja v vrtni uti ali stvari v garaži. Nanj lahko obesite tudi dežnik ali vrečko.

Držalo namestite brez vrtanja na vse ravne površine. BroomHolder je sestavljen iz lepilne podloge in držala na katerega pripnete metlo. Podloga ima na zadnji strani lepilo. Odlepite zaščitno folijo in lepilno podlogo zalepite na zid, keramiko ali steklo. Ko ga namestite na želeno površino nanj pritrdite držalo. Primerno je za vse debeline metel in pripomočkov. Prilagodi se vsaki debelini ročaja in ga tesno objame.  

V paketu prejmete 4 držala v marelični, modri, sivi in beli barvi. Lahko jih namestite posamično ali skupaj. Če želite držalu zagotoviti dolgo obstojnost, ga prilepite na želeno površino in pustite 24 ur. Šele nato nanj pritrdite metlo. 

Uživajte v svoji urejeni in pospravljeni shrambi. 

Prednosti:

 • Izvrstna organiziranost,
 • stvari vedno na istem mestu,
 • boljši pregled nad prostorom,
 • prosta tla, saj so metle dvignjene,
 • kakovostno lepilo,
 • barve držal: marelična, siva, bela in modra barve,
 • primerno za vse debeline ročajev,
 • možnost organiziranja vrtnega orodja ali gospodinjskih pripomočkov,
 • namestitev na ploščice, steno, les, …
 • namestitev metle le z enim klikom,
 • nosilnost do 5 kg,
 • velikost: 6 x 6 x 5 cm.

Navodila za uporabo najdete na tej povezavi

Močno lepilo

Močno lepilo

Držalo BroomHolder ima na hrbtni strani močno lepilo, ki se oprime vsake ravne površine. Lepilo na steni ne bo pustilo umazanije ali odtisa. Nosilnost držala je 5 kg. Nanj lahko obesite metlo, lopato ali gospodinjski pripomoček.

Enostavna namestitev

Namestitev je brez vrtanja. Pri tem ne poškodujete stene. Da boste zagotovili dolgo obstojnost, prilepite držalo in nanj 24 ur ničesar ne obešajte.

Enostavna namestitev
Dovolj bo le klik

Dovolj bo le klik

Ročaj metle pritisnite na držalo BroomHolder in zaslišali boste klik. Metla je že pripeta. Če želite metlo sneti iz držala, jo primite za ročaj in potegnite proti sebi. Držalo je primerno za vse debeline metel.

Organizirajte si vse od metel do orodja

Na držalo lahko obesite tudi dežnike, gospodinjske pripomočke, lopate, grablje ali orodje v garaži. Odlično vam bo organiziral tudi stvari v kopalnici.

Organizirajte si vse od metel do orodja
Barve, ki pritegnejo pozornost

Barve, ki pritegnejo pozornost

V paketu prejmete 4 držala: modre, bele, sive in marelične barve. Metle si lahko organizirate tudi po barvah. Vsako držalo ima svojo barvo, tako lahko metli določite svoj prostor.

Metla bo z BroomHolder vedno na istem mestu

Z držalom boste imeli metle ali orodja vedno pospravljena. Določili jim boste mesto in jih tja po končani uporabi vedno pospravili. Držala pritrdite višje, saj boste tako imeli pod metlami prostor, kamor lahko pospravite čistila.

Metla bo z BroomHolder vedno na istem mestu

Galerija

Pogosta vprašanja

Ali lahko vrnem svoj izdelek?

Seveda! Vsi naši izdelki imajo garancijo "365 dni vračila", kar pomeni, da lahko neuporabljen izdelek vrnete v letu dni.

Kdaj bom prejel naročen izdelek?

Ob vsakem izdelku najdete informativen podatek o dobavnem roku z odštevalnikom.

Kakšne so možnosti plačila?

Izbirate lahko med plačilom po predračunu, prek storitve PayPal, kartice ali po povzetju (z odkupnino).

Kakšni so stroški dostave?

Večina naših izdelkov ima brezplačno dostavo. Točna informacija posameznega izdelka se nahaja pod gumbom za nakup. Več na cenik dostave.

Ali imajo vaši izdelki garancijo?

Vsi naši izdelki imajo 12 ali več mesečno garancijo .

Lahko artikle kje osebno prevzamem?

Da vam lahko zagotovimo super spletno ceno osebnih prevzemov žal ne ponujamo. Izdelke pa je moč videti v naši poslovni enoti v Postojni.