1.000.000+
poslanih paketov
365
dni vračila
100%
preverjena kvaliteta
24h-48h
hitra dostava
Samolepilne kljukice Wallsy, 4 pari

Samolepilne kljukice Wallsy, 4 pari9.99 €

Ta izdelek si ogleduje 1 oseba

Samolepilne kljukice Wallsy, 4 pari

  • Zadnji kosi, samo še 18 na voljo

  • 94% kupcev je izdelek označilo kot odličen

Namestite samolepilne kljukice Wallsy brez vrtanja, vijakov in lukenj. Uporabite jih lahko v kopalnici, dnevni sobi, kuhinji ali garaži. Preberi več

Obojestranske samolepilne kljukice so zelo priročne. Za namestitev vam ni potrebno vrtati lukenj. Samolepilne kljukice so sestavljene iz dveh kosov. Eno polovico zalepite na izdelek, ki ga želite obesiti, drugo pa na želeno mesto.

Pritrdili jih boste brez vrtanja, lukenj ali vijakov. Kljukice Wallsy so vodotesne. Primerne so za visoke in nizke temperature. Izdelane so iz trdnega nerjavečega jekla in polikarbonata. Njihov majhen in moderen dizajn se bo lepo ujemal z dekoracijo vašega doma. 

Kljukice Wallsy lahko namestite na različne površine. Odlično se obnesejo na steklu, kovini, lesu ali keramiki. Super so za obešanje dodatkov v kopalnici. Popestrite svoj dom, ne da bi poškodovali steno.

Prednosti:

  • Namestitev brez vrtanja,
  • večnamenska uporaba: v kopalnici, na prostem, v kuhinji,
  • močno lepilo,
  • majhen dizajn,
  • trpežen material,
  • dimenzija: 6 x 6 cm,
  • kljukica zdrži 15 kg teže,
  • v paketu prejmete set 4 kljukic.
Namestitev brez vrtanja in lukenj

Namestitev brez vrtanja in lukenj

Enostavno zalepite samolepilno kljukico Wallsy, brez da z vrtanjem in montažo uničite steno v kopalnici. Eno polovico zalepite na želeno površino, drugo pa na izdelek, ki ga želite obesiti. Kljukica je narejena tako, da se druga polovica enostavno zatakne ob prvo.

Namestite jih lahko na različne površine

Uporabite jih lahko v kopalnici, na prostem ali kuhinji. Primerne so za lepljene na steklo, les, kovino in keramiko. Kljukico namestite na vhodna vrata in nanjo obesite božični venec.

Namestite jih lahko na različne površine
Kvaliteten material

Kvaliteten material

Izdelane so iz trdnega materiala. Zdržale bodo do 15 kg. So prozorne in skoraj ne opazne. So vodotesne, zato jih lahko brez skrbi zalepite v tuš kabino.

Obesite izdelek po želji

Wallsy lahko zalepite na katerikoli izdelek. Od stojala za šampone v tuš kabini, do podaljškov za računalnik. Uporabite ga lahko tudi v kuhinji ali garaži.

Obesite izdelek po želji
Uporabite jih lahko znova in znova

Uporabite jih lahko znova in znova

Kljukice Wallsy so enostavne za čiščenje in premestitev. Za lažjo premestitev, najprej s sušilcem za lase segrejte lepilo. Enostavno jo boste odstranili in znova uporabili. Ko boste kljukico Wallsy odlepili, se ne bo poškodovala.

Galerija

Pogosta vprašanja

Ali lahko vrnem svoj izdelek?

Seveda! Vsi naši izdelki imajo garancijo "365 dni vračila", kar pomeni, da lahko neuporabljen izdelek vrnete v letu dni.

Kdaj bom prejel naročen izdelek?

Ob vsakem izdelku najdete informativen podatek o dobavnem roku z odštevalnikom.

Kakšne so možnosti plačila?

Izbirate lahko med plačilom po predračunu, prek storitve PayPal, kartice ali po povzetju (z odkupnino).

Kakšni so stroški dostave?

Večina naših izdelkov ima brezplačno dostavo. Točna informacija posameznega izdelka se nahaja pod gumbom za nakup. Več na cenik dostave.

Ali imajo vaši izdelki garancijo?

Vsi naši izdelki imajo 12 ali več mesečno garancijo .

Lahko artikle kje osebno prevzamem?

Da vam lahko zagotovimo super spletno ceno osebnih prevzemov žal ne ponujamo. Izdelke pa je moč videti v naši poslovni enoti v Postojni.