1.000.000+
poslanih paketov
365
dni vračila
100%
preverjena kvaliteta
24h-48h
hitra dostava
Zaščitni nastavek CoverMe, za kamero mobilnika / računalnika

Zaščitni nastavek CoverMe, za kamero mobilnika / računalnika4.95 €

Ta izdelek si ogledujejo 3 osebe

Zaščitni nastavek CoverMe, za kamero mobilnika / računalnika

 • Zadnji kosi, samo še 18 na voljo

 • 95% kupcev je izdelek označilo kot odličen

Ali veste, da vas hekerji lahko na daljavo opazujejo prek kamere na mobilni napravi? Si želite sodobno tehnologijo uporabljati varno in brez zadržkov? Na mobilno napravo namestite praktičen zaščitni nastavek CoverMe in se zavarujte pred neželenimi vdori. Preberi več

Vas pri uporabi mobilnika in računalnika skrbi za vašo in otrokovo varnost? Ste vedeli, da hekerji lahko vdrejo v mobilno napravo in vas prek kamere opazujejo? Prekrijte jo z zaščitnim nastavkom CoverMe in se zavarujte pred neželenimi vdori. Je izjemno tanek in zato povsem priročen za uporabo. Okence kamere na mobilni napravi boste odprli z drsenjem v desno ali levo. Močno lepilo bo poskrbelo, da bo zaščitni nastavek ostal na svojem mestu. CoverMe bo vašo kamero zavaroval pred praskami in drugimi poškodbami. Uporabljali ga boste na različnih mobilnih napravah, kot so: mobilnik, tablica, računalnik, prenosni računalnik ipd. Poleg vseh izjemnih lastnosti bo nastavek tudi lepo popestril videz vaše mobilne naprave.

Prednosti:

 • Varuje zasebnost,
 • primeren za različne mobilne naprave: mobilnik, tablica, računalnik, prenosni računalnik ipd.,
 • kamero varuje pred poškodbami in praskami,
 • enostaven za uporabo,
 • izjemno tanek,
 • lepega videza,
 • močno pritrdilno lepilo,
 • velikost primerljiva z mikro SIM kartico,
 • material: ABS plastika,
 • velikost: 18 x 9 x 0,8 mm.
Počutili se boste varno

Počutili se boste varno

Z nastavkom CoverMe boste pri uporabi mobilnika ali računalnika zavarovali sebe in svoje najbližje. Že tako majhen dodatek lahko veliko doda k dobremu počutju, saj boste vedno vedeli, kdaj je kamera vključena in kdaj ni.

Zavarujte kamero

V položaju, ko bo drsnik prekrival kamero, jo bo pri tem popolnoma zavaroval. Lahko boste povsem brez skrbi, saj kamera takrat ne bo izpostavljena raznim poškodbam in praskam.

Zavarujte kamero
Praktičen za uporabo

Praktičen za uporabo

Okence kamere na napravi boste odprli ali zaprli z drsenjem desno in levo. Povsem sami boste odločali o tem, kdaj bo dostop do kamere omogočen in kdaj ne.

Preprosto ga boste namestili

1. Področje okrog kamere dobro očistite. 2. Nalepko na nastavku odstranite. 3. Nastavek CoverMe namestite na kamero. Bodite pazljivi, da pri tem ne boste pokrili LED lučke ali mikrofona. 4. Trdno pritisnite nastavek in ga držite vsaj 10 sekund.

Preprosto ga boste namestili
Kakovostno izdelan

Kakovostno izdelan

Drsnik je bolj kakovostno izdelan od primerljivih magnetnih drsnikov. Obroba bo poskrbela, da bo CoverMe čvrsto pritrjen na mobilno napravo.

Ravno pravšnja velikost

Nastavek je povsem priročen za uporabo, saj je njegova velikost primerljiva z mikro SIM kartico. Majhen format bo poskrbel, da bo prekrita le kamera mobilne naprave. Senzor, mikrofon in druge pomembne dele mobilne naprave boste uporabljali nemoteno.

Ravno pravšnja velikost
Uporabljali ga boste na različnih mobilnih napravah

Uporabljali ga boste na različnih mobilnih napravah

Univerzalna velikost zaščitnega nastavka omogoča, da boste z njim prekrili večino kamer. Uporabljali ga boste na mobilnih napravah, kot so: tablica, računalnik, prenosni računalnik, mobilnik ipd.

Ekskluziven videz vaše mobilne naprave

Edinstven videz nastavka s čudovitim logotipom bo prijetno popestril vsako mobilno napravo. Nihče ne bo vedel, da je CoverMe dodatek, saj se bo njegov dodelani videz kar zlil z mobilno napravo.

Ekskluziven videz vaše mobilne naprave
Prilepili ga boste na mobilno napravo

Prilepili ga boste na mobilno napravo

Zaščitni nastavek CoverMe boste zahvaljujoč močnemu lepilu trdno pričvrstili na mobilno napravo. Lepilo na njej ne bo pustilo sledi oziroma jo umazalo.

Galerija

Pogosta vprašanja

Ali lahko vrnem svoj izdelek?

Seveda! Vsi naši izdelki imajo garancijo "365 dni vračila", kar pomeni, da lahko neuporabljen izdelek vrnete v letu dni.

Kdaj bom prejel naročen izdelek?

Ob vsakem izdelku najdete informativen podatek o dobavnem roku z odštevalnikom.

Kakšne so možnosti plačila?

Izbirate lahko med plačilom po predračunu, prek storitve PayPal, kartice ali po povzetju (z odkupnino).

Kakšni so stroški dostave?

Večina naših izdelkov ima brezplačno dostavo. Točna informacija posameznega izdelka se nahaja pod gumbom za nakup. Več na cenik dostave.

Ali imajo vaši izdelki garancijo?

Vsi naši izdelki imajo 12 ali več mesečno garancijo .

Lahko artikle kje osebno prevzamem?

Da vam lahko zagotovimo super spletno ceno osebnih prevzemov žal ne ponujamo. Izdelke pa je moč videti v naši poslovni enoti v Postojni.