Maaarket.si - Najbolj popularni izdelki na enem mestu
Maaarket.si - Najbolj popularni izdelki na enem mestu
Zabavna elektronika

6 nepogrešljivih dodatkov za vaš mobilni telefon

Mobilni telefon je postal pomemben del našega vsakdana. Z njim izrazimo tehnološko zavednost, pa tudi svoj modni stil in osebnost. Zato vam priporočamo 6 nepogrešljivih dodatkov za mobilni telefon.

#1: Izrazite svojo osebnost

Mobilni telefon imate vedno pri sebi. Ko ga vzamete iz žepa, ga lahko vidijo vsi. Zato je odličen medij, s katerim izrazite svojo osebnost in smisel za modo. Ne omejite se zgolj na ovitek za telefon! Mobilni telefon lahko povsem predrugačite s preprostimi pripomočki.

Izberite motiv posebnih nalepk, ki vas najbolje opiše. Pritrdite jih lahko na ovitek ali mobilni telefon. Za vse, ki radi ustvarjate ali želite premium izgled svojega mobilnika, pa predlagamo uporabo vsestranske karbonske folije. Ko folijo izpostavite toploti, se bo nekoliko skrčila in spremenila obiko. Tako boste dosegli tesno prileganje fiolije tudi na zaobljenih delih mobilnika.

#2: Uživanje v glasbi brez žic

Brezžične slušalke so nujen dodatek mobilnega telefona. Omogočijo zasebnost med poslušanjem glasbe ali smešnega video posnetka.

Brezžične slušalke omogočajo več svobode gibanja, saj ni žic, ki bi se vozlale ali zapletale medtem, ko hodite. Mladi bodo posegli predvsem po takih, ki imajo kakovosten zvok, ki je pomemben za poslušanje glasbe ali ogled filma na šolskem izletu.

Tisti, ki mobilnega telefona ne spustijo iz rok niti za sekundo bodo poleg slušalk želeli tudi prenosno baterijo. Nekatere slušalke imajo v priročni polnilni postaji tudi funkcijo Power Bank. Tako vas ne bo več strah, da boste ostali s prazno baterijo nekje na poti, saj boste lahko poleg slušalk napolnili tudi baterijo mobitela.  
 
Vsi, ki veliko telefonirate, boste navdušeni nad slušalkami, ki so namenjene prostoročnemu telefoniranju. Komunicirali boste bolj sproščeno, hkrati pa boste imeli prosti tudi obe roki. Ena slušalka je dovolj za brezksrbno komuniciranje, saj omogoča, da ste pozorni tudi na okolico. To je še posebej pomembno za varno vožnjo. 

#3: Poskrbite za svojo zasebnost 

Na mobilnem telefonu imamo shranjene raznovrstne zaklade kot so fotografije sproščenih počitniških trenutkov in otrok, pa tudi občutljivejše podatke. Zato je skrb za varnost in zasebnost telefona izrednega pomena. Poleg požarnega zidu, ki bo ščitil programski del telefona, izberite tudi mehansko zaščito. Ta zakrije prednjo kamero, ko je ne potrebujete. Pokrovček omogoča, da hitro in preprosto odkrijete kamero, ko jo potrebujete. 

#4: Uporabite držalo za telefon

Ne iščite več kotička, kjer boste odložili mobilni telefon med vožnjo. Držala telefona za avto omogočajo popoln pregled nad ekranom med vožnjo. Nekatera držala za avto imajo vgrajeno tudi možnost polnjenja. 

Če radi kolesarite, izberite držala iz silikona. Preprosto pritrdite na krmilo. Zasnovani so tako, da absorbirajo tresljaje kolesa tudi na makadamskih poteh. Tudi med vožnjo s kolesom, boste imeli mobilnik vedno varno na očeh.

#5: Povežite telefon s televizijo 

Naslednji dodatek bo posebej razveselil vse, ki nimate pametne televizije. Majhna napravica - adapter omogoča, da zaslon telefona prikažete na televiziji. Oglejte si zabavne posnetke s spleta skupaj s prijatelji ali pripravite hiter in udoben hišni kino. Brez žic ali zapletenega povezovanja. Brezžični HDMI adapter omogoča tudi uporabo večjega zaslona med igranjem mobilnih iger.


#6: Poskrbite za svoje kable

In še za konec. Vsi vemo kako dobro je imeti dodaten polnilni kabel. V zadnjem času se na trgu pojavljajo revolucionarni magnetni kabli, ki so primerni predvsem za uporabo v gospodinsjtvih z različnimi mobilnimi telefoni. Navadno imajo priložene vse tri najpogostejše priključke za polnjenje: micro USB, USB C in 8-pin. Magnetni konektorji na kabel pritrdite s pomočjo magnetov. Menjava priključka je enostavna. Mladi bodo posebej navdušeni nad LED kabli, ki s potovanjem svetobe po kablu nakazujejo polnjenje. 

Ko jih ne uporabljate, kable preprosto spnete s trakom za kable ali jih organizirate s pomočjo sponk. Te omogočijo, da imate posebej urejen videz mize ali omare.

Kable, ki so vam posebej pri srcu, lahko obnovite s kompletom za popravilo kablov. Če je kabel le obrabljen, ga boste preprosto popravili brez elektrotehničnega znanja.